Hallitus 2018

Tapani Koivunen, varajäsen Maija Soljanlahti

Hallituksen jäsenten esittelyt:

Markku Pulkkinen

Olen 53-vuotias freelancetoimittaja, yrittäjä ja agronomi. Olen työskennellyt vuodesta 2014 lähtien omassa Kirjainkauppa-yrityksessäni. Asiakkaani ovat pääosin maa- ja metsätaloussektorilta, ruokaketjusta sekä rahoitus- ja vakuutusaloilta. Tuotan muutamaa asiakaslehteä ja kirjoitan juttuja ammattilehtiin.

Maataloustoimittajien puheenjohtajana aloitin vuoden 2016 alussa. Hallituksessa olen aikaisemmin ollut vuodet 2007–2010, joista osan rahastonhoitajana.

Vapaa-aikani kuluu Mato-toiminnan lisäksi mehiläisiä hoitaen, hiihtäen, pyöräillen, golfaten ja kahta teiniä paimentaen.

Maataloustoimittajat on todella mieluisa yhteisö – niin ammatillisesti kuin henkisesti. Mukava olla puheenjohtajanne. Matojen tapahtumissa on aina kivaa, tulkaa siis mukaan!

Leena Nieminen