Hallitus 2017

Tapani Koivunen, varajäsen Maija Soljanlahti

Hallituksen jäsenten esittelyt:

Markku Pulkkinen

Olen 50-vuotias freelancetoimittaja, yrittäjä ja agronomi. Olen työskennellyt vuodesta 2014 lähtien omassa Kirjainkauppa-yrityksessäni. Asiakkaani ovat pääosin maa- ja metsätaloussektorilta, ruokaketjusta sekä rahoitus- ja vakuutusaloilta. Tuotan muutamaa asiakaslehteä ja kirjoitan juttuja ammattilehtiin. Konttoria pidän Hyvinkään Villatehtaalla.

Maataloustoimittajien puheenjohtajana aloitin vuoden 2016 alussa. Hallituksessa olen aikaisemmin ollut vuodet 2007–2010, joista osan rahastonhoitajana. Osallistuin IFAJ:n Suomen kongressin järjestelyihin vuonna 2001 ja vastasin Maataloustoimittajien 50-vuotisjuhlista vuonna 2009. Tunnen siten yhdistyksen melko hyvin.

Vapaa-aika kuluu Mato-toiminnan lisäksi mehiläisiä hoitaen, joulukuusia kaupaten, hiihtäen, pyöräillen, golfaten ja kahta teiniä paimentaen.

Maataloustoimittajat on todella mieluisa yhteisö – niin ammatillisesti kuin henkisesti. Mukava olla puheenjohtajanne. Matojen tapahtumissa on aina kivaa, tulkaa siis mukaan!

Leena Nieminen