Tervetuloa maatila- ja yritysvierailuille 30.8.–1.9.2017

09.08.2017 - 19:15

Maataloustoimittajat ry isännöi 20 eurooppalaisen maatalousalan toimittajat ryhmää Suomessa elo-syyskuun vaihteessa. Tapahtuma on eurooppalaisten maataloustoimittajien verkoston (ENAJ) toimintaa ja myös osa Suomi 100 -juhlavuotta.

Kaikki jäsenemme ovat tervetulleita vierailukohteisiin, seminaariin ja lounaille. Osallistuminen on ilmaista. Päivällisille ja illallisille osallistuminen ei valitettavasti ole mahdollista. Kohteisiin voivat tulla myös maatalous-/taloustoimittajat, jotka eivät ole jäseniämme, mutta tekevät alan juttuja omaan mediaansa. Näin saamme leviämään tietoa suomalaisesta ruokaketjusta laajemmalle kohdejoukolle. Voit siis vinkata kollegoillesi tai tutuillesi tästä mahdollisuudesta.

Matkan ohjelma ja minuuttiaikataulu on ohessa. Saapuminen kohteisiin voi hieman heittää ilmoitetusta ajasta, mutta aiomme kulkea melko hyvin aikataulussa.

Osallistuminen kohteisiin vaatii ennakkoilmoittautumisen, joka tehdään viimeistään 23.8.2017 retken järjestelyistä vastaavalle Tapani Koivuselle: tpkoivunen@gmail.com tai 045 102 2822.

Tervetuloa jutun tekoon ja tapaamaan ulkomaalaisia kollegoja!

Järjestelytoimikunnan puolesta,
Markku Pulkkinen

 

Tutustu OHJELMAAN tästä linkistä.