Matot Agrimedian vieraina Lohjan Virkkalassa

28.10.2005 - 13:51

Maataloustoimittajat vierailivat tiistaina Agrimediassa Lohjan Virkkalassa. Yritysesittelyn lisäksi muisteltiin Etelä-Afrikkaa ja keilattiin.

Agrimedia, Finnish Net Solutions ja Suomen Eläinterveydenhoito -nimiset yritykset kutsuivat maataloustoimittajat tutustumaan toimintaansa Lohjan Virkkalaan. Samalla katseltiin kuvia Etelä-Afrikan kongressista ja illan päätteeksi kisattiin matojen keilamestaruudesta.

Agrimedia on maatalousjuttujen toimittamiseen ja ilmoitusmarkkinointiin erikoistunut yhtiö, jonka omistaa jäsenemme Paavo Tuovinen. Yrityksensä vahvuuksiksi Paavo luetteli hyvän palvelukyvyn (vastaus pyyntöihin aina "kyllä"), luotettavat toimitukset, toimialan tuntemuksen, kustannustehokkuuden ja selkeät toimitukset.

Agrimedian isoimmat asiakkaat ovat Maatilan Pellervo, Maatilan Pirkka ja Maito ja Me.

Finnish Net Solutions eli FNS räätälöi verkkosivuja ja -palveluja ja tekee tietokoneohjelmia. Yhtiön omistavat Paavo Tuovinen ja Janne Huttunen.

Suomen Eläinterveydenhoito eli SETH on Tuovisen veljesten Paavon ja Veikon firma, joka palvelee lähinnä eläinlääkäreitä.

Näiden kolmen firman yhteenlaskettu liikevaihto oli viime vuonna 725 000 euroa.

Yritysesittelyn jälkeen aterioinnin lomassa muisteltiin Etelä-Afrikan kongressia. Ulla-Mari Sundelin oli oppinut matkalla monta asiaa, muun muassa sen, että ota selvää kohteen olosuhteista etukäteen. Afrikassa ei aina ole kuumaa, ei edes lämmintä.

Keilamestariksi Esa Mustonen

Paavo oli varannut meitä varten Lohjan keilahallin, missä ensikertalaiset ja muutkin pääsivät näyttämään taitojaan.

Pokaalin sai kantaa kotiin Esa Mustonen, joka keilasi parhaan yksilötuloksen ja kuului voitokkaaseen Käytännön Maamiehen joukkueeseen. Mato-hallituksen joukkuekin yritti parhaansa, mutta ei päässyt edes pistesijoille. Jostain syystä kouru veti palloa kieroon...

Suurkiitokset Paavolle joukkoineen ja Siljalle bussiemännyydestä, tervehtii viisitoista matoa (joiden sormia kenties särkee tänään). Kirjasi pj. Riitta

madot_1.jpg

Pirjo_paivittaa_sivuja.jpg

Pirjo_maistelee_viinia.jpg

aino.jpg

puheenjohtaja.jpg

Madot2.jpg

Madot4.jpg

Madot3.jpg

Madot5.jpg

Pirjo_keilaa1.jpg

Pirjo_keilaa3.jpg