Mato-sivuille uusi ilme

26.10.2005 - 17:21
Matojen nettisivujen ilme uudistuu hieman. Samalla sivuille tulee uusi FNS:n uusi Page Express -sisällönhallintajärjestelmä. Sihteeriltä voi kysyä, onko PE täysi susi, kehittämiskelpoinen raakile vai ihan kelpo työkalu.
 
Sivujen uusi ilme esiteltiin matojen vieraillessa Agrimedian ja FNS:n luona Virkkalassa. Ja kauhistuksen kananjalka sentään, osa madoista joutui kokeilemaan sivujen päivitystä - ilman näyttöpäätekorvausta, ilman ylityölisiä ja ilman ennakkovaroittamattoman, mahdollisesti vaarallisen työn lisää. Eikö mikään ole enää pyhää, edes madon oikeus nukkua piilossa pahan maailman uudistuksilta.
 
Virkkalassa kuultiin myös raportti Etelä-Afrikan kongressista, joka pidettiin ... muistaakseni... noin puolitoista vuotta sitten. Toki kaikki oleellinen oli jo luettu Joensuun Pirjon jutuista MT:ssä heti tuoreeltaan. Miten joku osaakaan kirjoittaa niin jumalaisen täydellisiä juttuja niin hatarilla tiedoilla? Mutta paljastuipahan sekin, että IFAJ:ssa on ammottava demokratiavaje. Ulla-Marin nimi komeile Secretary Generalina jo ennen kokousta, jossa hänet valittiin tähän tehtävään. O tempora, o mores.

mato_kuva.jpg

Neljätoista matoa vieraili Virkkalassa tutustumassa Suomen suurimpaan maatalouslehtiin sisältöä toimittavaan freeyritykseen ja FNS Oy:n selainkäyttöisiin Internet-palveluihin.